Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın umumi estetiğine çağcıl ve yapmacık bir katkı sağlamlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Antrasit renk mekân dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından koltuk ağırlıkmlarına derece kullanılan uyum renkleri süresince kendine arsa edinmiş renk olarak bayağı ilgi çekiyor.

Bohem Konsept Nedir? Nesil dekorasyonlarında yaratıcılık ve erinçli bir dünya yaratmayı âlem icap. İnsanlar soy dekorasyonlarına ekseri tarzlarına…

Kemiksiz gri duvar boyalı beyit dekorasyonu yaratmak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde evet da halınızın detaylarında hardal sarkaloriı tercih edebilirsiniz.

Bu özelliği sayesinde inanılmaz esnek bir kullanma sağlayıcı antrasit rengi, asilli temaşa etmesi ve vesair metalik özelliklerini süresince barındırmasıyla beraber bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin serlıca özelliği şunlardır:

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda zahir gri, bej, krem rengi, kahverengi kadar renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Mutfak mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa suretı eşyalarda antrasit tercih edileceği zaman bu renkle uyumlu başka renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir alım katılabilir.

Degaje antrasit rengi fevkdaki resimde de gördüğünüz kabilinden daha beton rengine doğru beton renginden az buçuk daha yoğun bir tona sahip olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir orta titrem olduğundan olayı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağdaş ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olabilir. Diğer renklerle kolaylıkla akort sağlayan ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk başüstüneğundan farklı kombinler oluşturmak karınin bile uygundur.

Gri renk duvar boyası, gayrı renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak bâtınin bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu üzere renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız kalan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp abra kurabilirsiniz.

şüphesiz birbirine deme ve görünüş olarak kaide tabana bu zıt iki rengi bir arada yönetmek derunin bol bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan sprey boya beyaz zehir renk imdadınıza yetişecek ve nispeten aydınlık bir alana sahip olacaksınız. Parafin ve turuncu size fazla iddialı gelirse içinde sarı barındıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah tercih edebilirsiniz. 

Mutfaklarda antrasit renginin yararlanmaında ankastre beyaz eşyalar size kebir suhulet esenlayabilir. Antrasit ve beyazı kullandığınız bir alanda ankastre parafin eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Dilerseniz fırın evet da bulaşık makinesi goldfix kabilinden bir eşyayı sarı, kırmızı üzere iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit yararlanmaını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Buz mavisi ön veren duvar rengi boyalarından birisidir. En antrasit renk tonları çok tercih edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Hafif bir vasat halk etmek kucakin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler arasında arazi almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Eğer evinizde çok yaldırak olmayan koyu renkli kumaşlarınız varsa, bu kumaşları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza suhunet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page